miércoles, 1 de abril de 2009

1 d'abril, obrim la biblioteca per la nit!

El dia 1 de abril l'Assemblea de Dret i Polítiques de la Universitat de Barcelona ha decidit ocupar la biblioteca de la Facultat de Dret.


Donada la imposició de les reformes universitàries englobades sota el nom de “pla de Bolonya” prevista pel curs vinent, i tenint en compte que no s'ha respectat ni complert cap de les nostres reivindicacions, hem decidit fer un pas endavant. Durant els últims mesos ens hem adonat que aquesta és la única via per que les protestes dels estudiants no siguin ignorades; ja que la xerrada informativa organitzada pel deganat s'ha convocat a partir de la nostra pressió, les nostres accions han quedat conseqüentment més legitimades.


Nosaltres no deixarem d'ocupar però també hem d'estudiar, i per això la biblioteca romandrà oberta tota la nit. El nou pla d'estudis i les noves metodologies docents ens exigeixen dedicació exclusiva, i per tant haurem de destinar quasi tot el nostre temps personal a l'estudi o a la realització de treballs pràctics. És per això que nosaltres som els encarregats de mesurar les capacitats de l'estudiantat: cadascú haurà de gestionar els seus propis esforços ja que els encarregats d'aplicar aquesta reforma no ens deixen clar cóm fer-ho.


Garantim que l'espai serà tractat amb la cura i respecte que la nostra biblioteca es mereix. Per altra banda, l'Assemblea no s'apropia del recinte, només pretén estendre la protesta al gruix de l'estudiantat per que participi i aprofiti la biblioteca en horaris no oficials però si molt necessaris en aquestes dates.


Assemblea de Dret i Ciències Polítiques de la UB

1 d’abril de 2009

2 comentarios:

  1. Menys collonades i més manifestacions semanals diaries, queda poc i ens hem tocat massa els collons tots aquest anys. O fem alguna cosa més forta o ens fotran fora manifestació pacifica=oblit. Ja ho hem comprovat

    ResponderEliminar
  2. http://www.kaosenlared.net/noticia/necesidad-balance-movimiento-antibolonia

    ResponderEliminar